1

Minik Kelebeğim 2 Yaşında

Posted by lezzetperisi on 30 Kasım 2010 in Davet Sofraları |

Can bebek gelcekkkk, İrem gelcekkkk, Burak gelcekkk, Lara gelcekkkk, Öşlem gelcekkk, Esya gelcekkk, Acice gelin gelcek, ciciş gelcek, Cemallll gelcekkkk… Gelınlığımı giycem, onucammm. İyi ki doğdun dicek hekesssssssssss alkışlıcak… böyle devam ediyor liste. Ve 1 aydan fazla zamandır aynı hikaye ile yatıp aynı hikaye ile uyandık. Hatta çoğu zaman, gece 12 yi vurup bizim sevimli sindrellamız uyumamak için kötü kalpli cadıya dönüştüğü zamanlarda anneanne ile anneyi kurtaran bir hikaye oldu. Aaaaa Melike’nin doğum günü mü olacak?? Kimler gelecek ki ?? Sil baştan Can bebek gelcekkkk… büyün “k”ler uzun hem de olabildiğince. 10 dk içinde hikaye bitmeden bizim kötü kalpli cadı gitmiş yerine tekrar sevimli sindrella gelmiş hatta horluyor 🙂 En mutlu son.

Annelik kadına verilmiş en güzel armağan bence. Kadınların doğum hikayeleri bitmez derler ya bitmez işte. İçinizde olduğunu hissettiğiniz an başlar bu hikaye. Artık onunla güler onunla ağlarsınız. O doyarsa karnınız doyar. O açsa dünyaları yeseniz doymazsınız. Uykusuz kaldığınız bütün geceler, bir gülüşü, dolu dolu annemmmmm deyişiyle bitiverir. O minicik parmakları öpersiniz gece uyanıp uyanıp. Nefesini dinlersiniz. Kalbini dinlersiniz. Herşey yolunda mı diye. 2 yaşına geldi bu gece. Dün gibi. Yeter artık demişti doktorum telefonda. Çektiğin sancı yeter gel artık hastaneye. İyim ben biraz daha.. dediğimde artık 7 dakikada bir  88 saniye sürüyordu sancılarım. Vız gelir. Yaşadığım en tatlı acıydı. Acımıydı gerçekten ?? Tabi ki hayır dünyaları verseler değişmem o sancının yerine. Şırınga görünce korkan ben, çatır çatır doğrurum dedim. Normal doğum olacak. Oldu da. Hem de hiç korkulan gibi değil. Dedim ya doktorum gel artık yeter dedi. Öyle gittim hastaneye. Tam gece yarısıydı sağımda asılı saate baktığımda. Bu son sancı dediler geliyor bebeğimiz. Yarım saat sonra kucağımda, doğumhaneden çıkarken onunla birlikte ben de bir kez daha merhaba dedim hayata. Onunla birlikte bir kez daha doğdum.

Bana yaşattığın her güzellik teşekkür ederim minik kelebeğim.

Ve buyrun doğum günü soframız.

Neler hazırladı neler annesi minik kelebeğine. Öncelikle tavşan pastamız; ananaslı ve bademli. 3 renkli patates salatası, makarna salatası, cevizli erişte, kurabiyeler, pudingli kek ve cicişimizin mis gibi el açması ıspanaklı böreği. Çocukların tabak,bardak ve peçeteleri Dora’lı. Hayal Dünyası’ndan. Hediye paketleri ve şapkalar Tchibo’dan.

Tatlı bir yorgunlukla bitti gecemizin ardında sıcacık dilekler ve fotoğraflar kaldı.

1 Comment

  • HÜSNİYE dedi ki:

    Minik kuzu, cin biber, tatlı cadı kutlu, mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum sana. Bayram şekeri gibisin o muhteşem gelinliğinle. öpüyoruumm seni kocaman kocaman. İsocan ellerine sağlık harika bir sofra olmuş. Biz sonradan Kurabiyeleri tattık hepsi çok güzeldi.Hele pasta gayet hafif bi o kadar da lezzetli, emeğine sağlık.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyright © 2010-2024 LEZZET KAHVESİNE HOŞ GELDİNİZ All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.