7

Doğadan Büyülü Bohça Büyülü Fincan

Posted by lezzetperisi on 30 Mart 2011 in İçecekler, Sidebar Photoblog |

Lezzet dergisinin bu ay ki (Mart)sayısı sayesinde tanıştım Doğadan büyülü bohça ile. Gerçekten de büyülü bir içecek, benim gibi bir kahve koliğin bile aklını çeldi.

Her ay lezzet dergisini mutlaka alırım ben. Bu ay sayfalar arasında dolaşırken gördüm ki bir adet doğadan büyülü bohça deneme paketi koymuşlar. Bıraktım öylece.. Sallama çayları sevmem pek doğal gelmiyor bana. Haftasonu  dergiye tekrar gözgezdirirken denemeye karar verdim.   Daha paketi açar açmaz mis gibi gül kokusu sardı etrafı. Bakttım ki içindeki çay ve gül yaprakları toz halinde değil, gerçek ! Üstüne üstlük öyle sarma dolama falan yok sıkmak için. Paketin arkasına bir güzel kullanma talimatı yazmışlar. İçimi de pek bir keyifliydi. Ertesi gün hemen marketten iki paket aldım. Biri eve biri işe diye düşünmüştüm ama paketi açınca gördümki içindeki her bir poşet aynı dergideki gibi paketli. Yani hijnenik bir şekilde çantada taşımaya uygun. Artık çantam da da bir iki paket bulunduruyorum. Diğer çeşitlerini de zamanla deneyeceğim ama benim büyülü bohçam güllü..

Eminim sizin de bir büyülü bohçanız vardır.

Deneyin derim..

Etiketler:, , , ,

7 Comments

  • selcen dedi ki:

    İsmet’cim çok nefis bende bayıldım eşime iş yerinde bir arkadaşı ikram etmiş çok beğenmiş markette bana gösterdi alalım çok güzel dedi ve aldık gerçekten güzel hijyenik bizde severek içiyoruz.
    Sevgiler, öpüyorum…

  • yasemin dedi ki:

    İsmet ballandıra ballandıra anlatınca bizde aldık. Gerçektende içimi çok keyifli.
    Ailecek akşamları mutlaka birer fincan içiyoruz. Tadı alışkanlık mı yaptı ne 🙂

  • Derya Gezer dedi ki:

    Ismet’cim kalp kalbe birmis…bende Dogadan Cayin Nar ve Cileklisini son izmir ziyaretimde almistim, cünkü oglusum meyve caylarini cok seviyor.
    Kahve kolik biri olaraktan aslinda bende caylari pek sevmem.
    Bir kac hafta önce Tv’de Dogadan reklamini görünce, aklima aldigim cay geldi ve ogluma hemen yapayim dedim. Posetin üstüne kaynar suyu döktügüm gibi…muhtesem koku, ve bir kac saniye icinde tüm evi kaplayan nar kokusu ve cilek kokusu benimde bir tanene denememe sebeb oldu…
    bence Dogadan bu isi biliyoorr…. kesinlikle herkese tavsiye ediyorummm…

  • HÜSNİYE dedi ki:

    Bende paket çayları sevmeyenlerdenim. Kendim hazırlarım bitki çaylarımı, eve mis gibi kokular yayarak. Her kış, sürekli tükettiğim bir çayım vardır. İso büyülü bohçalardan almış, denememiz için bize birer paket verdi. Paketin içinde tane tane olması ön yargımı yıktı. Kullandım gerçekten büyülü 🙂 Tanıştırdığın için sağol İsocan.

  • Ege dedi ki:

    İsmetcim, ne güzel anlatmışsın gülü çiçek olarak çok sevmeme rağmen yiyecek ve içeceklerde pek tercih etmiyorum. Ama bir denemeli. Ben de her ay Sofra alıyorum, zaman zaman içine konulan bu tarz yeni ürün numuneleri çok hoşuma gidiyor 🙂

  • Tijen AKTAY dedi ki:

    O kadar keyifli ve güzel anlatmışsın ki şu anda yanımda olsaydı içerdim:))

    Afiyet bal olsun:)))

    Sevgiler

  • Fatma Arhan dedi ki:

    Merhaba,

    Ben İzmir’de tansaşlarda ve kipa expressde bulamadım. Üretimden mi kaldırıldı yoksa sadece büyük markettlerde mi satılıyor acaba?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyright © 2010-2024 LEZZET KAHVESİNE HOŞ GELDİNİZ All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.