5

KYBELE İLE LEZZET DOLU BİR YAZI

Posted by lezzetperisi on 19 Nisan 2011 in Faydalı Bilgiler, Kahvaltılıklar, Reçeller, Salatalar ve Mezeler, Sidebar Photoblog |

Kipa’nın rafları arasında dolaşırken eşimle ikimizin gözü de aynı yere takıldı. Közlenmiş sarımsak taneleri, kurutulmuş domates parçaları hem de zeytinyağında. Hiç düşünmeden attık sepete. Kavanozun içindeki malzemeler bizi o kadar cezbetmiş ki markayı okumak  aklımıza bile gelmemiş. O gün bu gündür de soframızın baş tacı haline geldi. Kipa’ya her gittiğimizde mutlaka 1 – 2 tane alıyoruz. Doya doya sarımsak yiyoruz koku derdi de yok. Mide problemi yüzünden sarımsak yiyemeyen babacığımda hiçbir rahatsızlık hissetmeden tüketiyor.

Uzunca bir süredir lise arkadaşlarımla görüşmeye başladık. Tabiki facebook sağolsun. Yıllar yıllar sonra birbirimizi bulmak çok güzel. Sarımsaktan buraya nasıl geldi diyeceksiniz geçen buluşmamızda  benim 17 yıldır görmediğim bir arkadaşım daha katıldı aramıza. Sohbetler,kahkahalar, eskiler, yeniler derken blogumdan bahsedince Volkan bana kartvizitini verdi. Ertesi gün internette  kartın üzerindeki siteye girince gördüm ki benim severek tükettim ürünü imal eden benim arkadaşımmış. Çok mutlu oldum. Artık daha da güvenle tüketebilirdim. Tabi bu arada lezzeti bana yeten, markasını hiç merak etmediğim ürünün markasını da öğrendim Kybele Özel Gıda Ürünleri .  Mutluluğum burda bitmedi sağolsun arkadaşım bana ürünleriyle dolu kocaman bir koli  göndermiş. Böylece diğer ürünleri ile ilgili de bilgi sahibi oldum.

Makarna sosları bir harika. Ben sadece makarna sosu değil tavuk sosu olarak da kullandım.

Deli incir reçeli, patlıcan reçeli dahi yaparız ama mandalina kabuğu reçelini inanın duymamıştım.  Üstelik organik. Hiç bergamut reçeli yediniz mi bilmiyorum ama ona benzeyen  nefis bir tadı var.

Çilek reçeli , vişne reçeli, karadut reçeli ve kayısı marmelatı de aynı ev yapımı gibi. Melikoşum çok sevdi. Üstüne üstlük organik bal da var.

Kipa’da ve Metro’da ürünlerin birçoğunu bulabilirsiniz. Diğer ürünler içinse Kybele Özel Gıda Ürünleri  linke tıklayarak kendilerine ulaşabilirsiniz. Kurutulmuş domates ve mantarları da çok beğeneceksiniz ve bir de közlenmiş enginarları..

Lezzet dolu anlar dilerim

5 Comments

  • bahar dedi ki:

    offf ismet’cim bayıldım ben burada:)))enfes şeyler bunlar hangi birini söylesem ki soslar benimde ilgimi çok çekiyor ama tatlı ürünlerde süpermiş denemek gerek canım fiyatlar nasıl?

  • Ege dedi ki:

    Ürünler oldukça ilgi çekici, hayret kipa’ya gittiğimde hiç fark etmedim, hatta geçenlerde bir salatada kullanmak üzere kuru domates aradım ne kipa’da ne migrosta bulamadım. Bilgilendirme için teşekkürler canım.

  • cafe gusto dedi ki:

    Çok güzel görünüyorlar kipada dikkatimi çekmemiş hemen alınıp kullanılacak..sevgiler…

  • cafe gusto dedi ki:

    Ayrıca 8 yıl gıda sektöründe çalışmış bir ziraatçı olarak organik ürünleri sonuna kadar desteklediğimi belirtmeyi unuttum…

  • Cevver dedi ki:

    Diğerlerini bilmem ama benim de ilk sarımsaklı kuru domatesli sos dikkatimi çekti.İlk gittiğimde alıp denemek isterim doğrusu.Sayende öğrendik sağol güzelcim.Melikoşo çooook afiyet olsun tabiii size deeee :))

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyright © 2010-2024 LEZZET KAHVESİNE HOŞ GELDİNİZ All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.