Çilekli Pasta.. 23 Nisan Pastası

Posted by lezzetperisi on 22 Aralık 2010 in Lezzetperisinden tarifler |

Kelimelerim kayboladursun hayalgücüm hala yerli yerinde. Bu pasta onun kanıtı. Dün minişimin sütünü almak için markete girdiğimde gözgöze geldik çileklerle. Aynı anda beynimin içinde misss gibi çilek kokan pasta resimleri dolaşmaya başladı. Aslında pek çilek de almam ben  hormon kurbanı oldukları için. Ama bu kez cezbettiler beni. Tamam dedim alıcam ama pasta yok pasta yok pasta yokkkk diyorum içimden. Sadece krem şanti yapıcam çileklerle süsleyip yiyeceğiz. Öyle olmadı tabi. Evdekilerinde ısrarı üzerine benim çilekler pasta oldu. İyi de oldu.

Bu pastamı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı pastası olarak çocuklarımıza armağan ediyorum. Sevgili ana babalar, anneanne,babanne ve dedeler; geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızı lütfen bilinçli yetiştirelim. Bizler Atatürk çocuklarıyız.  Ne mutlu Türk’üm demekten onur duyarız. Türkiye Cumhuriyeti’nin bekçileriyiz. Ruhun Şad olsun Atam.. İZİNDEYİZ

Pandispanyanın tarifini buradan alabilirsiniz. (Sade pandispanya için kako ve boya kullanmayarak.) Haaa unutmadan Dr.Oetker Rom sosu var pandispanyanın içinde. şiddetle tavsiye ederim.

Diğer malzemeler;

  • 1 Paket krem şanti
  • 1 paklet crem ole
  • 2 1/5 bardak süt
  • 80 gr. bitter çikolata (üzerini süslemek için)
  • Çilek

Etiketler:

Copyright © 2010-2024 LEZZET KAHVESİNE HOŞ GELDİNİZ All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.