1

Tavada Pizza

Posted by lezzetperisi on 22 Temmuz 2010 in Pizzalar, Sidebar Photoblog |

 

Canınız pizza çekti  hamuru ağzınızda eriyen ve şöyle bol kaşarlısından. Yakınlarda pizzacı yok 🙁 bulunduğunuz yerde fırın da yok 🙁 tıpkı benim gibi. Bizim yazlığımız Karaburunda bakir bir bölgede. 30 dk. sonra kapıyı çalacak bir pizzacı yok. Genelde mangal yaptığımız için fırında yok. Ama canımız da öyle bir pizza istiyor ki sormayın gitsin.  Peki tava da pişer mi bu pizza ???? pişer pişer vallahi denedim. Tecrübeyle sabit.

Sağolsun Karmez harika bir pizza tabanı çıkarmış

Pizza sosu da yanında hediye. Sinbo’dan aldığım elektrikli pizza tavamı da götürüp bizimkilere pizza keyfi sunacaktım ki pizza tavamı götürmeyi  unuttum. Peki vazgeçtim mi ??? Hayır eletrikli tava da pişiyorsa ocakta da pişerdi dedim. Ve sıvadım kolları.

Tabi sucukları tavada biraz pişirdim.

Bir pakette 4 adet pizza tabanı ve pizza sosu var. Sosu bir miktar su ve zeytinyağı ile karıştırıp tabanların üzerine sürüyorsunuz. Gerisi size kalmış pizzanızı istediğiniz gibi süsleyin. Dilerseniz fırında dilerseniz benim ki gibi ocakta pişirin. Her haliyle mükemmel.

1 Comment

  • HÜSNİYE dedi ki:

    KOCAMAN BİR TEBRİK YOLLUYORUM KARMEZE VE BUNDAN BİZİ HABERDAR EDEN İSOCAN’A. SÜPER, PİZZA KRİZLERİNDE MİKEMMEL BİR ÇÖZÜM.İKİ DAKİKADA PİZZA HAZIR. BENİMKİLER ÇOK SEVİNECEK BU İŞE. İSO NEFİS GÖRÜNÜYOR SENİN PİZZALAR ELİNE SAĞLIK.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyright © 2010-2024 LEZZET KAHVESİNE HOŞ GELDİNİZ All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.