3

YeMeCe&Yeni Fabrikada Yeni Yıl Kutlaması

Posted by lezzetperisi on 29 Aralık 2010 in Davet Sofraları, Salatalar ve Mezeler, Sidebar Photoblog, Zeytinyağlılar |

Gelin gibi süzülen bu güzel masanın hazırlıkları, bizim saatimiz ile 11:30 da, YeMeCe’nin saati ile ise bir gece önce 23:30 başladı.

Önce, sadece bir masa, bir masa örtüsü biraz organize idi. Sonra  insan eli ve emeği sihirli bir değnek gibi dokunmaya başladıkça yavaş yavaş renk ve ruh kazandı madde.

Bugüne kadar pek çok firma ile çalıştık fabrikadaki öğle yemekleri için. Neler gördük neler. Hamur gibi makarnalar, bir gün lapa birgün kıtır pilavlar, kötü et yemekleri.. Hergün bir sıkıntı, hergün bir sorunla  bu liste böyle devam edip gitti. Hepsinin  “Evde 4 kişi için yapılan yemek ile 4000 kişi için yapılan yemeğin kalitesi tabiki bir olmaz.” Gibi saçma bir savunması vardı. Biz bile inanmaya başlamıştık artık bu yalana ta ki YeMeCe ile tanışana kadar.  YeMeCe sayesinde hergün lezzetli yemekler yiyoruz. Evimizde pişen yemeğin lezzetinde ve kalitesinde hem de.

Heryıl fabrikada yeniyıl kutlaması yaparız. Alışverişler yapılır, masalar hazırlanır sazlar,sözler değmeyin keyfimize. Bu sene yeni fabrikamıza taşınmanın heyecanı ve sevinciyle daha bir özendik ve organizasyon için YeMeCe ‘den yardım istedik. Sağolsunlar bizim için harika lezzetler ve harika masalar hazırladılar. Herbirini tek tek süslediler. Ben şahsen güllere bayıldım.

Mezeler ve Salatalar ;

  • Yoğurtlu patlıcan ezmesi
  • Zeytinyağlı taze fasulye
  • Barbunya pilaki
  • Havuç salatası, yeşil salata , marul salatası, kırmızı lahana salatası
  • Meyve tabağı
  • Süpriz olarakta peynir tabağı ve pasta getirdiler.
  • Turşularımız, komşumuz Naturel Konservecilikten geldi.

Çiğ köfte kendi imalatımız. Nuri abimizin el emeği.  2 kg. bulgurdan yoğurdu. “Daha da uzun süre benden çiğ köfte istemeyin.” Dedi. biliyoruz ki bize kıyamaz 🙂 Tarifini aldım en kısa zamada da yayınlayacağım.

Ve tabi ki günün assolisti;  karışık ızgara,ızgara sebze ve pilav

Ve büyük bir coşkuyla pastamızı da kestikten sonra

Gökten indi 3 elma

Biri YeMeCe yemek şirketi ve çalışanlarının başına

Diğeri bu organizasyonda bol emeği olan Hüsniye hanım,Yasemin hanım ve diğer arkadaşların başına

E biri de benim başıma..

3 Comments

  • HÜSNİYE dedi ki:

    Gerçekten keyifli bir gündü. Herşey göründüğü kadar renkliydi.YE-ME-CE firması o güne özenle hazırlamıştı. Ellerine ve emeklerine sağlık. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Lezzetleriyle keyfimize keyif kattılar. Eğlence vardı, sohbet vardı ve mutluluk tabi çalışanlar için motivasyon oluyor. Ayrıca YE-ME-CE’nin bizim içi hazırladıkları pasta da çok nefisti ve süprizdi. Tüm çalışanlanlar hep birlikte kestik. Evet İso hanımda fotosu elinde bu güzel günü her karesini yakalamaya çalıştı. Daha ne güzel fotolar var bilseniz, emeği için teşekkürler…

  • HÜSNİYE dedi ki:

    AAyyyyyy Nuri abinin çiğ kötesini nasıl unuturum. Tek kelimeyle enfesti. Onunda ellerine ve emeğine sağlık. O kadar güzeldi ki tadına doyamadık. Ama çok yoruldu. Kolay değil tabi 70 kişi için çiğ köfte yoğurmak, sağolsuuunnnn…

  • sevimlimutfak dedi ki:

    Her şey çok güzel olmuş. Bütün bu güzellikler gibi yeni yılında sağlıklı ve mutlu geçsin. Sevgiler…

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyright © 2010-2024 LEZZET KAHVESİNE HOŞ GELDİNİZ All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.